Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ....

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ:

  • αδιαμφισβήτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την πραγματική αξία της πραγματικής κινητής και ακίνητης περιουσίας της τράπεζας
  • ατράνταχτα στοιχεία όπου φαίνεται ποιες τράπεζες, δια μέσου δαιδαλωδών τακτικών, στο παγκόσμιο στερέωμα έχουν χρηματοδοτηθεί και συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται από τα κεφάλαια και τα πάγια ή και τα κεφάλαια που παράχθηκαν σε παράλληλους λογαριασμούς και εγγυήσεις από τον πλούτο της «Τραπέζας της Ανατολής»
  • αδιαφιλονίκητα στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη και αξία των μετοχών όπως επίσης ότι η τράπεζα είναι σε ισχύ και λειτουργεί κρυφά και παράλληλα στο εμφανές τραπεζικό κατεστημένο, κάτω από διαφορετικά ονόματα,

αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας τη συνεχή προγραμματισμένη κλοπή και προδοσία και το απόλυτο κακό που έχει έλθει αντιμέτωπος ο πλανήτης μας από τις τακτικές των ιδίων τραπεζών και των τακτικών τους.


Οι μετοχές εκτιμήθηκαν και έχει αποδειχθεί ότι η αξία τους είναι τεράστια. Εξαιτίας αυτής της γνωστοποίησης είναι λογικό να γινόμαστε καχύποπτοι για το αν είναι πραγματικές και έγκυρες!!!

Όμως το γεγονός ότι αυτά τα ποσά μας ξενίζουν ή δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινά. Άλλωστε είναι γνωστό πως στην Παγκόσμια αγορά τα ποσά τα οποία διακινούνται καθημερινά είναι ανυπολόγιστης αξίας.

Η δικαστική υπόθεση εναντίον της Εθνικής Τράπεζας, παρόλο που πήρε πολλές αναβολές ή/και ακυρώσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη. Στην ουσία έχει αποδειχθεί ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ότι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ και τώρα ο Α. Σώρρας προχωράει σε ασφαλιστικά μέτρα για το να επιβληθεί Δικαστική Εντολή να γίνει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες παρουσία επόπτη του ενάγοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου